2007.07.14. Szombat

Na, zsírfasza!
Találkozó előtt egy héttel az autókám kitalálta, hogy elkezdi csöpögtetni az olajat a belső főtengelyszimmeringnél. Örülök neki nagyon. Ja, és a váltóból is csöpög újra, tehát valószínű, hogy a gumihanrangok is cserések. A karbihoz még időm nem volt hozzányúlni, na meg kéne már szelephézagot is állítani. Mivel most a Póki az elsőszámú autó a családba és egész nap úton van, nem nagyon van idő a bütykölésére. Amúgy meg nagyon büszke vagyok a kicsikémre, hogy heti 600 km meg se kottyan neki. :) :) :)

Ápdét:

Voltam Tesco-ban és vettem egy liter Valvoline 15w 40-es olajat. Az a szimmering csere után bé is kerül az ótóba. Ja, meg vettem két darab kék izzót a helyzetjelzőbe. Sima átlátszó izzót akartam, de olyan meg nem volt. Furcsa. Sebaj, így egész jól néz ki. :D :D

Kommentek

Lajoska

Benõ olajnyomással veszõdik (gombázni már voltam), talán tartanunk kellene egy szerelgetõs napot, mielõtt elindulunk. :)

Tibee

Lajoska #5606:
Benne vagyok. Hétfõ? :D

Lajoska

Tibee #5607:
Ügyelet a suliban. Délután esetleg.

Szerintem olajcserével fogok indítani, mert elég noname az olajam. Látszólag nem köpi sehol, nem is fogy, csak nyomása nincs.

Tibee

Lajoska #5608:
Hát én úgy 10 körül elkezdem és tart ameddig tart. Elég sok mindent kell csinálgatni rajta. Szerencsére nem nagy dolgok, csak apróságok. A nagyja csak beállítás kérdése.

VadMacs

Lajoska #5608:
hát ha hidegen sincs olajnyomás akkor nem hiszem hogy az olaj lesz a hunyó... :)

Tibee

VadMacs #5611:
Ha jól tudom, hidegen még van neki.

Törölt felhasználó

: o)

Lajoska

VadMacs #5611:
Hidegen még van. Egy darabig nagyon szépen alszik a lámpa, csak akkor "ébresztem fel", ha odalépek neki, és kicsit meghajtom - onnantól viszont szinte lehetetlen "elaltatni." Az autópályán pont ilyen meghajtásban lesz része. :)

Lajoska

Tibee #5609:
OK, akkor sietek haza. Bár ritka meleg lesz dél-egy-kettõ körül...

Tibee

Bikádi Gábor #5614:
Mi ilyen vicces?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!