2007.08.03. Péntek

Az autóm még mindig szórakozik alapjáratügyileg. Holnap megint nekiesek, hátha megtalálom a baj okát. Érdekes, mert tuti, hogy falschot szív, de fingom nincs, hogy hol. A karbitálca új, sík, nem repedt. A tömítések újak. A karbi talpa nem vetemedett. A tengely nem kotyog. A teteje jól le van szorítva, tömítés jó. CO-csavaron, alapfárati fúvókán ott van a gumitömítés ráadásul nem is kopottak. A szivító alatti tömítés igaz, hogy homemade, de jól passzol és azt be is zsíroztam. Tehát lövésem sincs, hogy honnan szív falschot. Ha elzárom a levegőt, akkor tovább jár a motor. Egy pozitív dolog történt a mai napon: SZEREZTEM KRÓMLÖKÖSÖKET a kocsimra, aminek nagyon örülök, mert egész jól néz ki, igaz, elől is hásó van. Sebaj. Ha van valakinek krómlököshöz való tartóvasa hátsó, az szóljon. Vagy esetleg első krómlököse.

Kommentek

Dömi

karbileves?

Törölt felhasználó

mikor lesz már vége ennek a tortúrának? :)
egyébként üdv Tibeee :) :)

Törölt felhasználó

Dömi #5905:
az finom?

obrotka gyula

polas #5918:
amikor hajlandó lesz venni egy felújított karbit. :) :) :) :) :) :) :)

Törölt felhasználó

nemgondolod, hogy venned kellene már egy rendes karbit? :O

Tibee

obrotka gyula #5921:
Bikádi Gábor #5925:
Már azon dolgozom. Kibaszottul elegem van már a mindenféle bontott cuccból. Veszek egy felújítottat vagy egy újat, ha még lehet valahol kapni. Ha nem tudok szerezni addig, akkor Lengyelbõl tudtok hozni, ha elõre kifizetem? Ott milyen árakra számítsak?

Zsó

Miskolcon lehet kapni, én anno kb 2 hónapja rákérdeztem. Az árra konkrétan nem emlékszem de 25-30 rugó között volt :D (azóta is bontott a karbim :D )

Tibee

niches #5944:
Uhh. Az szép. Én néztem a kelemen mûvek honlapján árakat és felújítottat találtam 9900-ért.

obrotka gyula

niches #5944:
ezt szerintem õk sem gondolják komolyan.

Tibee #5949:
ez már közelít a reálishoz, de még mindig drága. anno 5-6 körül vettem a felújítottat.

Tibee #5926:
dobsz egy pü-t, vagy felhívsz. elmondod, hogy neked mennyit ér egy felújított/gyári új karbi, (per pillanat nem tudom az árakat, mert nem nézegettem õket) aztán, he belefér az elképzeléseidbe, akkor aug. 21.-én már a kezedben is lehet.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!