2007.08.14-15.

Na, sikerült összehoznom egy kis módosítást az autóm elején. Erről nem írok sokat, mert én voltam a hibás fél, ezt nem is vitatom. Utána az autó nem akarta venni az egyest és a hármast, de egy kis kulisszaállítással orvosoltam ideiglenesen. Pénteken úgyis lesz egy jó állapotú váltóm, amit majd kasznizás után beleteszek és ehez társul egy jóállapotú kulissza is. Most, hogy így alakult, turbósan elkezdtem gyűjtögetni a kasznielemeket a javításhoz. Ugyebár küszöböm az már régebbről van OGY-től, tehát az már megvan. Ha minden igaz lesznek lassan első sárvédők is és ha minden jól megy, Polski kollégától veszem meg a 78-as gyári új homlokfalát. Még egy csomó mindent be kell szereznem, de talán szeptember közepe-vége felé elkészül a kisautóm. Remélem akkor már a fényezésre is sor kerül majd. Mindenki szorítson, hogy a kicsim mihamarabb talpra álljon. Amúgy látszik rajta, hogy szeretné a dolgot, mert ma 1,5 nap állás után szó szerint pöccre indult, pedig Ő ilyet nem mindig csinál.

Kommentek

Törölt felhasználó

fotók a morcosításról? :c)

Tibee

Bikádi Gábor #6056:
Örülök, hogy viccesnek találod, én valahogy nem élvezem ennyire. Képek majd lesznek, csak még nem nagyon volt energiám fényképezgetni.

KeMa

Tibee #6057: 78-as honlokfalhoz van emblémád?

Törölt felhasználó

Tibee #6057:
Csak pozitívan! Unicum Next. > ;)

Lajoska

Sajnáljuk. De megoldjuk!

Tibee

KeMa #6059:
Még ninzsen, de az legyen a legkevesebb. Esetleg Neked van? ;)
Bikádi Gábor #6061:
Jó, csak kicsit nehéz úgy pozitívan gondolkodni, hogy már így is tele volt a hócipõm mindennel, erre még sikerül ezt is elkövetni...
Lajoska #6064:
Hát remélem, hogy szeptember vége felé már készen lesz a picinyem.

Lajoska

Bikádi Gábor #6061:
Igen, vegyünk példát Rólad és a Berlingoról :)

KeMa

Tibee #6065: Hát, bótolhatunk ;)

Lajoska #6067: Heheeeee > ;) Annak a blogolása is hirtelen megszûnt :D

Tibee

KeMa #6069:
/1 Zsíír! :)

Törölt felhasználó

Lajoska #6067:
..látod, tudom én, mirõl bezsélek tesvíírem... ;) :P
KeMa #6069:
Nem szûnt meg, csak fölöslegesen mit írogassak? Ha lesz érdemleges esemény úgyis leírom. Hálistennek, most überfasza az a geci :) !

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!