2007.12.09. Vasárnap

Na miket vettem ma? Na miket. Naaagy levegőket. Meg mellékesen egy pár Élegántos ajtót. :D :D :D Mivel hülye vagyok ezért már fent is van az autón, de képek sajna nem vannak, tekintve, hogy digitális fotómasina hiányában állok. Meg ülök is. :D :D :D Majd le lesz fotózva, de addig is a kultikus képet beteszem, mely róluk készült. :D :D :D Köszönet Gabinak (Lajoska bátyjának) a fuvarért, Lajoskának a szervezésért, KG-nak és hollo-nak, hogy lehozták Hatvanba és az időjárásnak, hogy nem fagyott le a köd... :D :D

Update: Egy kicsit játszottam painttel és csináltam egy elegant-ablakos kúpost. :D :D Elég gagyi lett de nekem tetszik így teliablakkal. :D :D Tehát tuti, hogy ezek az ajtók kerülnek fel az autümra. Közben gondolkodtam az ajtópaláston is. Összehasonlítottam a régi és az Elegant ajtóimat és észrevettem egy másik különbséget a törésvonalon kívül. Más a kilincs alatti besüllyesztés. Ebből az elegantét szándékozom megtartani, tehát a karosszériások nagy örömére nem az egész ajtópalástot akarom cseréltetni, hanem csak a két törésvonal között-től. :D És akkor itt a kép:
:D:D:D tadaam

Kommentek

Horváth András

Hmmm, érdekes képírás! A legõsibb kultúráknál sem tapasztalni ilyet! :D :D :D Sok szerencsét az egybeablakosításhoz a közeljövõben!

Tibee

Horváth András #9030:
Neked se semmi a "barlangrajz" a belsõ küszöbödön. :D :D :D :D

KeMa

Nem mondod komolyan, hogy üveget is kaptál bele ?!?!?

Lajoska

KeMa #9032:
Ez a kép nem Tibee-nél készült, hanem még annak idején Gyulánál, ha jól tudom.

Tibee

KeMa #9032:
Az ajtóban csak a zár van benne. Csak hülye vagyok, hogy elfelejtettem odaírni, hogy ezt nem én csináltam. :D :D
Lajoska #9034:
Ottan van az igazság. :D :D

nyuszy

És honnan lesz bele üveged?

Tibee

nyuszy #9048:
Beszéltem KG-val és azt mondta, hogy tudnak hozni lengyelo-ból.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!