2008.01.16. Szerda

Na, a tegnapi nap folyamán lett a Tibee-nek szééép régimerevítős soksokrácsos motorháztetője. :D Lesz rajta lakatolni való, de kit érdekel. :D Sajna képet nem tudok csinálni, mert egy rendkívül szimpatikus úriember kölcsönkérte a telefonomat, majdan jól elfelejtette visszaadni. Ezúton szeretném neki megköszönni, hogy próbált segíteni, hogy majd viszi helyettem a telómat, de nem hitte el, hogy nem nehéz. Meg jól el is tévedt, mert valamiért nem arra jött, amerre én. Szóval tömören és röviden: "...hogy kapná be egy lónak a retkes büdös véres farkát (nem a hosszú szórósre, hanem a méghosszabb, szaporodásra kifejezetten alkalmas szervére gondoltam).

Kommentek

Lajoska

Részvétem itt is.
Ha MiSi kész lesz, gondolatban tegyél ki egy "behajtani tilos" táblát arra a környékre.

Tényleg, szombaton meglátogatjuk, ugye?

Tibee

Naná! Kéne Neki vinni ajtókat, meg a mocitetõt. Gondoltam kiviszem a régi ajtóit is. Azt tudom, hogy a bal oldali, az egész szép, a jobbos az, amin mókolni kéne a rozsda miatt. Sajna új kasznielemeket nem sikerült szereznem. Remélem nem vagdosta szét még annyira, hogy már kéne Neki a belsõ dob és a pedáltartó lemez.

Lajoska

Tibee #11407:
Akkor Alfázunk is :)

Tibee

Ha lehet, akkor jó. Akkor jön muhérunk is. :D :D :D :D

Lajoska

Tibee #11410:
Igen, Rá is számítottam. Akkor kétautózunk, bátyám leviszi a cuccokat, mellé max. egy ember fér be. A többiek Benõznek. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!