2008.04.04. Péntek

Na, ma is játszottam "vasakkal". :D Reggel kapásból a kormányművel kezdtem. Igen, VÉGRE BEFEJEZTEM! :D Na jó, hazudtam, még egy önzáró anya hiányzik, de akkor is, végre kész. :D Igaz, nem lett olyan szép, mint a Holloé, de nekem akkoris baromira tetszik. :D Amúgy egy kicsit buta szegény. Nem tudja, mi az a holtjáték. :D :D Amúgy a kart azt egy elég érdekes módszerrel szedtem le a tengelyről. (Az a tengely halott volt teljesen, csak a kar kellett róla, úgyhogy kicsit barbárabb dolgokhoz fordultam. :D ) Szóval segítségül hívtam Kazán barátomat. :D Betettem a kart az immáron kettéflexszelt tengellyel, majd vártam, míg addig nem melegszik, hogy vörösen izzon. Kivettem, ütöttem kettőt és el is váltak. Rég voltam ilyen boldog. :D Az élet apró örömei. :D Szóval szétjött. Találtam egy kis matt fekete festéket, lefestettem a megfelelő részeket, összeraktam, majd örültem neki. :D Ezután kezelésbe vettem a Zsigát. Drótkefe, flex, csiszolókorong... Fémig takarítottam a jobb első padlót. Örömmel tapasztaltam, hogy csak azon az egy helyen lyukadt át, igaz, majd az üléssínt cserélni kell, mert el van törve. Hogy hogy' a bánatba tört el, azt nem tudom. :) Lepucoltam fémig, kitakarítottam, hogy egy porszem se legyen benne, majd alapozó. Szerintem szép lett, remélem a lakatolásig sikerült megállítani a rozsdát. Közben sajna beszart a fúró, úgyhogy a baloldali az majd később kerül csak sorra.
Mivel kölcsönkértem a fényképezőt a szomszédból, ezért lefényképeztem mindent, amit megláttam. :D :D :D
Végreee! Egyik barátom :D Másik barátom. :D Lada padló no.1 Lada padló no.2 Lada padló no.3 Itt már dolgozott a flex és a fúró :D Fehéér Fehéér vakuval Tipikus hely, ahol ruhadni tudnak a Ladák :( Szomszéd ház a Lada jobb első doblemezéből :D Még szomorú Azért ez jobban áll neki mint bazinagy univerzális műanyag :) A Baby :) A gyárilag kék motorblokk Na mi ez? :) Igen, EÜ csomag 1980-ból :D A bele :D Kispolski a polcon :) Már várja, hogy újra a helyén pöföghessen :)

Kommentek

Lajoska

Azt az lajat tetted bele, amit mutattál? Akkor szedjük szét újra, viszek váltóolajat. Hollo szerint az jobb bele.

Buszos Petya

Az a kazános megoldás az nem gyenge... ;) :D

hollo

Az elsõ képen jól látom, az irányítókaron nem önzárós anya van: helytelen :)
Amúgy grat az ötlethez, én sem használtam volna mást:http://kepfeltoltes.hu/view/080404/HPIM6433_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehet gyorsabb lett volna??? :)

Tibee

hollo #16921:
Tudom, csak a két ekkora önzáróból kettõ kipurcant, de ezt majd pótlom. Hálistennek már csak az hiányzik. :D Próbálkoztam már kazánnal, csak akkor nem izzott elég veresen. :D :D
Buszos Petya #16919:
Köszi! :D
Lajoska #16915:
Õõõ, lehet elfogadom. :D Amúgy nem kell szétszedni, csak egy csavart kell kitekerni.

Grosso

Szépességes!!! Gratula a mûvekhez!!!! :D :D :D

Lajoska

Most nézem: a korabeli elsõsegélycsomagban még benen volt az "elsõsegélynyújtás" kiskönyvecske.

"A sérült erõs vérzése esetén a teendõk: steril gézlap felhelyezése a sebre - nyomókötés alkalmazása vattacsomóval - de most már hagyja a francba, a sérült elvérzett."

Tibee

Lajoska #16942:
Van benne minden szir-szar. :D :D Elteszem emlékbe. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!