2008.04.15. Kedd

Igen, itt az újebb és majdnem utolsó VETTEM VASAT tipusú bejegyzés. :D Szóval igen, újabb fémdarabbal lettem gazdagabb. EGy hátsó szélvédőkoszorú aljával. Tudniillik eléggé viseltes az is Misin és kell valami, amivel ki lehet javítani, vagy cserélni a régit. Vízelvezetőknek pedig olyat szeretnék, mint amilyen Chrisnek és Csajosnak is van, mivel ezeken nincsenek rajta a gyári vízelvezetőknek a helyek, akkor már nem is furkálnám át őket. :) Na meg, ha már arra jártam, akkor vettem egy gyári rotort, mert az utángyártott az nagyon szeret lötyögni a helyén, meg vettem egy másik vasat, ami igaz, hogy kisebb, de akkor is vas. Az pedig egy gyári önindító tartó lemez, mert az nem van rajta Misin. Ezzel szeretném elkerülni az önindító elhagyását, lelazulását, pajzsának eltörését. :D (Képek a polimpex.hu-ról származnak :) )
A nagy VAS :D A kis VAS :D A kis nemvas :D

Kommentek

Lajoska

Végre megvan ez is. Majd jól levisszük Palinak Szeged felé menet. :)

Ne fogadj arra, hogy ez az utolsó "Vettem vasat" epizódok egyike... ott van még az Öreg, Baby, és ki tudja, mit hoz még a holnap. ;)

Tibee

Lajoska #17470:
Majd egybe, mindennel együtt. Még majd egyeztetek Holloval, hogy mikor mehetek az oldalindexlemezekért és akkor lesz meg minden. Akkor mehetünk Misihez. :D Igen, az Öregnél is lesznek vettem vasat bejegyzések, de az még egy kicsit arrébb van. :( Babyhoz meg minek. Ott vettem benzint bejegyzés kéne csak. Az csak megy, megy megy, és ,megy. (Na, most, hogy ezt kiírtam mire hazaérek, tuti, hogy nem indul. :D :D :D )

Lajoska

Oké.
Ahogy nézegettem, az Öregnek is kell egy-két kasztnielem.
Baby magában egy Vas, max. egy buckhorn-kormány, hosszabb teleszkóp és hátsó üléstámla kellene rá.

Tibee

Lajoska #17475:
:D :D
Öregre nem kell annyi minden szerintem, mint Mihályunkra, de azért kell oda is egy pár. :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!