2008.05.17. Szombat

Igazándiból ezt úgy egy hónapja meg kellett volna írnom, amikor rendbetettem a gyújtáselosztóját az autónak, de mivel kipróbálva nem lett azóta, úgyhogy ezt most pótlom. Gyönyörűen indul, nem durrog. Erről készült egy igen szar minőségű videó is. Ennek csak az a szerepe, hogy hallani lehet, hogy tényleg pöccre indul. A Laceeee által elmondott alapjárati keverék beállítási technikával beállítottam a karbit. Most egyből reagál a gázadásra, szépen egyenletesen jár és PÖCCRE INDUL! :D :D

(A kopogás nem a motorból jön, csak a motortartó keret ugrál. :D Ja és amikor először indítok, akkor nem köszörül egyáltalán, hanem pöccre indul, bármennyire is nem úgy hangzik. :D )



Kommentek

CsuTee

Jó hangja van :)
Hogy kell ide ilyen videót belinkelni?

Tibee

CsuTee #18603:
Köszi! :)
Amikor szerkeszted a bejegyzést, akkor annak az ablaknak, amibe a szöveget írod a felsõ sorában van egy olan, hogy link beszúrása. Na oda beszúrod a videjó linkjét és kész is. :) Legalábbis nekem mûködött. :) Egy, ketto, MUKODJ! :D :D

Grosso

Te még most se komolyodtál semmit! De az a jó! Meg hogy pici-röfi! Grat hozzá! ;) :)

KeMa

Tibee #18604: ûáûûûû, én meg a html kódolásba átkapcsoltam mindig, és oda szúrtam be az "embed" féle krikszkrakszot :D :D :D .Akkor van egyszerûbb is :) (fenébe, azt hittem, hogy a videó beépítése csak a kiváltságosoké, akik ismerik a html kódolást :D :D :D )

Tibee

KeMa #18615:
Pedig neeeem. :D :D Elõször én is az embed izével próbálkoztam. :D

Törölt felhasználó

Szépen jár. :) )

Engem szivatott a pókmotor durca volt amiért nem törõdtem vele. Elõszõr azthittem karbi, de semmilyen koszt nem találtam benne. Utánna rájöttem, hogy Kondi és kicseréltem és ugyanugy jár mint neked és úgy is indúl.

Nemhallani az önindítót egyszerüen csak meglöki a motor és megy. :)

Tibee

Polski #18619:
Jaja. EZt imádom. :D Tisztára, mint valami nyugati autó. :D

Törölt felhasználó

Tibee #18622:
Áh nem, mert anyugatinak nincs feelingje. :) :P

Tibee

Polski #18663:
Az tény. :) A Pók a legjobb. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!