2008.06.04. Szerda

Na, ma megint voltam a Bonci Bontóban. :D Volt bent egy '86-os gép. Természetesen egyből mentettem belőle dolgokat, mint például az ufófejes fűtéskonzol, FIAT feliratos dudagomb, ablakspriccni pumája meg még én sem tudom mik. :) Egy '73-as Wareszból menteettem egy szétszedhető gyertyapipát a Babettára. :) Végre ülhettem Daciában is, egyenesen kettőben. :D Hát, megváltozott róluk a véleményem. Az újabbik belső tere nagyon megtetszett. Tiszta luxus, ahhoz képest, hogy Román és, hogy keleti. :D Simán jó lenne mai használós autónak egy jó állapotú. Nagy csomagtartó, jó motor, nagy utastér kényelmes ülésekkel. Egy szóval: tetszik. :) Ja, amúgy a bontós cuccokért összesen egy 500-ast fizettem. :D :D :D

Kommentek

GABI703

:D :D :D :D
Képek?

Lajoska

A Daciák tényleg nagyon jó gépek voltak akkoriban. Mostanában egyre ritkább sajnos, a románok vitték haza, nehogy "rossz kezekbe kerüljön a csúcstechnika". magyar utakkal valamiféle csodát mûvel a futómûvük, szerencsére ezt egy az egyben átvették a franciáktól.

Buszos Petya

A dákó mindennek jó, csak használós autónak nem. (Már amennyiben a használat alatt a közlekedést érted, nem pedig a folyamatos szerelést.) Egy Renault 12-es esetleg igen...

A '73-as Wareszt egy az egyben érdemes lenne kimenteni... ;)

Tibee

Buszos Petya #19268:
Érdemes lenne kimenteni, ha nem lenne szétcsapatva szerencsétlen. :( Elég sokminden hiányzik róla, össze vannak festve az ablakai és látszik, hogy csapatásra használták. Bár, ha valaki veterán 353-ast akar, akkor akár. :D Amúgy forgalomba lehetne még helyezni?

Buszos Petya

Tibee #19275:
Óté-rendszámmal simán. Amúgy van elképzelésem róla, hogy hogy nézhet ki, de még ebben az állapotban is érték, de fõleg az alvázszáma meg egypár apróalkatrész miatt. ;)

Tibee

Buszos Petya #19278:
Kérdés, hogy megvan-e még az alvázszáma. :( Elvégre bontóban van. :( Amúgy amikor beleültem, akkor tûnt fel, hogy bakker, ez nem az a tipikus két kerek mûszeres mûszerfal és azzal a lendülettel már mentem is a motortérbe lesni, hogy mikori a verda. Amúgy sem az emblémák sem apróságok nincsenek már benne, csak az, amitõl megy, elvégre a tuningerek kiszedtek belõle mindent, hogy jobban menjen. :( Egy muksó épp elõttem szedte le róla az alu emblémát. Amúgy a motorja ülsõre egész jól néz ki. Kérdés, hogy belül mi van.

Buszos Petya

Tibee #19279:
Már azért a régi mûszerfalért megérné, meg a négy dobfékes futómûért megéri. Egy restaurátor egy egész autó árát kifizetné érte.

Tibee

Buszos Petya #19281:
Lehet, hogy biznic lesz belõle. Vagy megemlítem a TWK oldalán. :)

Törölt felhasználó

hj tibee, kéne egykét dolog abból a wartburgból!

Ha nem buszpedálos akkor a gázpedál, a C oszlop légterelõnek vannak rögzítõ bolhái a kasztniban, abból kénne vagy kettõ. Kellene a hátsólámpák alá gumiszigetelés. Sõt! Kellene róla a Karbi, a szívótorok és a karbifedõ is ha egytorkú.

Ezeket leboltólnád róla? ezt meg majd mi elboltoljuk. Kapsz babetta karbit meg ami babszi alkatrész még kell. na? :) )

Úgyis elegem lett a Jikov karbiból mert utálatos egy dög, átrakom rá a BVF-t.

Törölt felhasználó

Polski #19294:

Jah és még valami! Kellene a gumi a kuplungpedálra!
Meg a csomagtérzsanér egyik rugója is.
Köszi köszi :) )

Törölt felhasználó

Polski #19303:
Ha még van benned annyi erõ a baloldali ajtóból az ablakemelõt és az üveget .

Télleg leálltam, ezek fontosak lennének. :) )

Törölt felhasználó

Polski #19304:
Megint én a bal elsõ ajtóból. Igazából ez volna a legfontosabb, de a többi is eléggé. Természetesen hufban megbeszéljük.

Tibee

Polski #19305:
Polski #19304:
Polski #19303:
Polski #19294:
Na, majd felírom és jövõhéten kinézek, hogy mi van meg róla. Kívülrõl elég hiányos a kicsike. Asszem a hátsó lámpák már egyáltalán nincsenek rajta, de majd megnézem mit tehetek. :)

Törölt felhasználó

Tibee #19316:
Köszi! A karbis dolgok csak idegbõl jöttek, úgy néz ki nem kellenek.

Ellenben van, a motor és a kipufogó dobb között egy kis öntöttvas merevítõ rúdacska. Azt is leszednéd? Nekem hiányzik és a leömlõ tartja az elsõ dobot, ami nem poén.

Ezer köszi köszi. :)

Tibee

Polski #19321:
Nincs mit. Megkukkantom mi van még belõle. :D

Törölt felhasználó

Tibee #19322:
Mi a hekyzet, jártál a bontó felé? :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!