Kommentek

CsuTee

Mivel ragasztottad fel? :)

Tibee

CsuTee #25751:
Loctite belsõ visszapillantó ragasztó izével. Elég hatásos egyelõre. Remélhetõleg hosszabb távon is megfelelõ lesz. :)

VadMacs

Most mit is látunk? Úgy rémlik a sajátodba elegányost telepítesz.

Tibee

VadMacs #25763:
De mégsenemse. Megphotoshoppoltam és hát nem nyerte el a tetszésemet az elegányos ajtó. Szerencsére még idõben rájöttem. Ha kész az autó és akkor fogom fel, hogy nem is tetszik, az gázabb. :)

Lajoska

Külön ezért vettél Loctite-ot?
A függõleges részt mivel sikerült kicsinosítanod?



VadMacs #25763:
Szerintem amikor Tibee ezt olvassa, keresztet tartva a monitor felé mormolja a "távozz tõlem, Sátán" latin megfelelõjét.

Laceeee

Lajoska #25768:
szerintem a függõleges rész polírozva lett :)

Lajoska

Laceeee #25770:
Én is így gondolom, csak amikor jártam náluk vasárnap "szerszámot koldulni", akkor még rajta volt a fekete bevonat.

KG

És ez megfogja annyira, hogy jól záródjon az ablak???

Tibee

Lajoska #25768:
/1 Hát jah. Muszáj volt valami szupererõs cuccal felragasztani. Nem sima ragasztó, hanem valami speckó nylonszövet is tartozik hozzá, amivel vegytítve állat módon ragaszt.
/2 A függõleges részt meg addig csiszoltam, amíg az a retkes fekete mûanyag, vagy nem tudom milyen bevonat lejött róla. Utána meg polírpaszta, rongy és hajrá. :)
Laceeee #25770:
Pontoszááán. :D
KG #25776:
Egy kicsit kellett állítgatni rajta, de most azt mondhatom, hogy jobban zár, mint régebben a sajátjával. :) Remélhetõleg a ragasztó is jó sokáig fogja bírni. :)

VIKY-01

Bakker Tibee... ez kegyetlen jó lett!!! Ügyes vagy nagyon.
Akkor tehát ez az elmélet müxik. Pont ugyan így gondoltam át én is az átalakítást, ahogy megcsináltad! :D :D :D
A fekete pillangó ablak kilincset hogy szetted le, hogy az üveg ne sérüljön? Vagy az üveg új??? A króm kilincs üvegre tapadó oldalát nem rücsizted fel egy kicsit, finom csiszoló vászonnal?Aszongyák, úgy jobb... :O
A Loctite ragacsot én is használom -szerintem a legjobb az összes közül-, de nem ezt a spécit. Én a gumis bázisúra (rugalmasra) gondoltam, de akkor ez jobb! Kösz az 5letet. ;)

Tibee

VIKY-01 #25794:
Kösziii! :D Hát az úgy volt, hogy szétszedtem apró pici darabokra a pillangóablakot. Az üveg egy kicsit nehezen jött ki a neki szánt helyekrõl, de egy kis hõlégfúvós melegítés és kis csavarhúzóval alulról feszegetés után meggyõztem.
Az alsó sínbõl kiégettem a ragasztót, kívülrõl meg leégettem róla a festéket. Utána az a pöcök, amint a mûanyag kis kilincs van, azt levágtam róla, de úgy, hogy a sínen lévõ két kis dudor megmaradt. Utána szépen leköszörültem, hogy ne lehessen látni, hogy én ott vagdaltam a vasat. :D Majd fösték. :D Na, most jön a vicces része a dolognak. Gondolkodtam, hogy mivel kéne visszatenni az üveget a helyére. Beragasztani nem igazán akartam, szóval valami más megoldást találtam ki. Fogtam a Babetta egy régi defektes gumibelsõjét, lepucoltam és jól ráfeszítettem az üveg aljára, majd erre ráhúztam a sínt. Jól megszenvedtem vele, de csak sikerült. :D Egy kis szappanos vizet tettem rá, hogy jobban csússzon. :D :D :D Az a Loctite ragacs, az meg valami belsõ visszapillantó ragasztó. Állat módon megkeményedett, úgyhogy szerintem elég tartós lesz. Azért még beszerelés elõtt naponta többször kinyitom, bezárom, hogy szokja. Inkább most törjön le, mint késõbb az autóban. :) Ja, a kilincset azt kicsit felcsiszoltam a ragasztandó felületnél, hogy minél jobban tartson. :)

Lajoska

Tibee #25797:
Az a hõlégfúvó nagyon bevált Nálad, úgy látom. :)

Tibee

Lajoska #25798:
Az aztán mindenre jó. :D

Lajoska

Azért hajat ne száríts vele ;)

Lajoska

Lajoska #25802:
Update: Gratula! Kép mikor? Vagy tükrözzem ezt, és megkapom az eredményt? :D :D :D

Ugye, mennyivel jobb így?

Lajoska

Lajoska #25827:
Francba, itt nem mûködnek az UBB-k.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!