2008.12.03. Szerda

Megint voltam autónézőben. Megkezdődött a gittelés, elkészült a sokrácsosítás, már csak a nem kellő lyukak behegesztése várat magára a motorháztetőn. Szerencsére Ő sem akarta begittelni azokat az illesztéseket, amik gyárilag is rajta vannak a Polskin. Baromi elégedett vagyok a munkájával. Nagyon korrekt módon és jól dolgozik. :) Ja, és láttam újra, hogy milyen szépen fényez. Egy Mazda 6-ost javított ki, és nagyon szépen le van fújva. Kb, mint egy tükör, csak épp metál kék. :D Ja, és igen, végre megjött a biztosítós levél. :)

Kommentek

Törölt felhasználó

egyre jobban kezd tettszeni grat!!!viszont az oldalirányjelzõ miért lett behegesztve??

Tibee

Suhajda Dávid #26319:
Köszi! :) Hát, az nem behegesztve lett, de nem is gittelve, hanem az Elegantnak az oldalindexlemeze került fel. Ennek is megvan a maga története, ugyanis Hollo mondta, hogy Neki van eladó oldalindexlemeze. Mondom az már nem az, mert megvettem. :) Utána pár nappal az allegro.pl-en nézelõdtem és egyre jobban tetszettek az Elegant oldalindexlemezek, de mivel nem akartam kiszúrni Holloval, ezért elvetettem az ötletet, hogy ilyet szerezzek. Erre mikor mentem értük, akkor tökre megörültem (vagy megõrültem :D :D ), hogy ezek Elegant lemezek, és hüdejó szupi jeeee! :D :D Szóval ez így sikerült.

Siffi

Szépen alakul! Mákod volt, mert úgy tûnik, hogy a lakatosból és a fényezõbõl is szakembert fogtál ki. :) Gratulálok!
Bárcsak már az enyém is itt tartana :P :)

Törölt felhasználó

Siffi #26321:
tiéd szebb állapotba van mint az enyém nem kell lakatos

hollo

Tibee #26320:
Nem tudsz kiszúrni velem :) :) :) :) :)

Törölt felhasználó

Szép lesz a kicsike, csak így tovább ;)
Õszintén szólva már megöl a kiváncsiság, milyen lesz majd lefestve és összerakva :P

Tibee

Siffi #26321:
Köszi! Amúgy nálam a fényezõ és a lakatos az egy személy. :)
hollo #26323:
Ááááh, nem is akarok. :)
126fan #26325:
Köszi! Hát még én milyen kíváncsi vagyok, bár a fejemben már kész van, de élõben mégiscsak más lesz, amikor látom azt, amit több, mint egy éve kitaláltam. :)

Grosso

Itt is grat. Alakul MiSee :D :D

Te, elcseszted. Le kellett volna fényképelni a mazdát is, hogy a többiek is lássák, hogy fest. ;) mármint emberünk :D :D

Tibee

Norberto Grosso #26330:
Jaja, nekem is csak itthon jutott az eszembe. Na sebaj. :)

Siffi

Tibee #26328:
1/ Akkor meg végképp kifogtad :D Two in one :)

Grosso

Siffi #26335:
Jaja, mondtam én neki, hogy jógyerekezaPál :D :D

Siffi

Tibee #26328:
1/ Akkor meg végképp kifogtad :D Two in one :)

Tibee

Siffi #26335:
Jajaja. :D Örül is a fejem. :D

Lajoska

Aztamindenit!
Alakul. Karácsoonyra kapsz egy gyönyörû kisautót :)

Ha itthon lesz, ajánlom, olvasd végig a blogot onnan, hogy elkezdted szétbontani a lakatoláshoz. Elég sok mindenen keresztülmentél.

Egyébként miért nem Benõvel mentél?


Tibee

Lajoska #26339:
Köszi! A blog visszaolvasást azt tervezem. Majd jókat fogok röhögni rajta, az tuti. :)
Hamarabb végeztem a suliban és így pont elértem a 13:15-ös buszogányt. :) Na meg tél van és eddig télen még nem sokat vezettem, más autóját meg aztán pláne. Jó, a suli az kivételt képez. :)

Lajoska

Tibee #26340:
Más autója... jó, hogy nem "anyu azt mondta, ne üljek be idegenek autójába". :)
Egy Benõt a tavalyi téli találkozón is vezettél, ez majdnem ugyanolyan, csak nagy benne az ülés, és színre van fújva a motorházteteje.
Arról nem is beszélve, hogy a Te gumijaid vannak rajta...

Tibee

Lajoska #26342:
Téli talin nem vezettem Benõt. Télen még az enyémet se nagyon vezettem amikor még egyben volt, mert akkor Pestre jártam és hétvégén nagyon ritkán esett hó. A Toyotás eset meg csak még inkább óvatosságra intett, na meg másfél éve elég ritkán vezettem, úgyhogy ha újra összeáll az autóm, akkor szerintem megint úgy kezdem, mintha most vettem volna. :) Emlékszem, eleinte 60-70-nél nem mert gyorsabban menni vele. Ez ahogy megszoktam úgy tolódott kifelé. :)

Buszos Petya

Szééééép ótó! :D :D :D

Laceeee

Jéé fémgittlnek.
Én nem elegant oldalindexet tennék rá hanem sima hagyományos indexet.

Tibee

Laceeee #26347:
Õõõõõ, félreértettél. Oldalindex seholsenemse lesz. Igen, tudom, nem illik bele, de megint mondom, hogy nem veteránt építek. :D
Buszos Petya #26345:
Kösziiii! :D

Tibee

Laceeee #26347:
Ja, és a fémgitt az jó? :)

Laceeee

Tibee #26348:
meg fogod bánni mint én a lökhárítóban rendszámot hátul :)
Tibee #26349:
ha tiszta fémet ónnal töltik fel az sokkal jobb de ez sem rossz. Vagyis én szerettem használni a fémgittet és az üvegszálas gittet is.

Tibee

Laceeee #26355:
/1 Hát, idõvel lehet, de nekem jobban tetszik oldalindex nélkül. Nem tudom, nekem valamiért bántja a szememet. Lehet túl közelrõl néztem. :D :D :D :D
/2 Akkor örülök. :D :D :D

Laceeee

Tibee #26356:
Amikor kerékcsere közben megfejeled az autó oldalát és beleáll az oldalindex egy darabja a szemedbe az valóban bántja :)

Törölt felhasználó

Megint csak azt tudom írni,hogy nagyon szépen alakul.már én is nagyon várom az eredményt :D húúúú,Karácsonyra szép ajándék lesz! :)

Tibee

Laceeee #26361:
Pont erre gomboltam. :D
Sissy #26374:
Kösziiii! Hát, ha karácsonyra hazakerül, akkor ez nagyon emlékezetes nap lesz mindenki számára, ugyanis a kisautó majdnem karácsonyi. Dec. 22-én helyezték elõször forgalomba. :)

Steveee

Szépen alakul! Aztán kitartás! ;)

Tibee

R. István #26383:
Köszi szépen! :) Kitartásból van bõven tartalék. :D

Grosso

Tibee #26384:
Szükséged is lesz rá> ;) :D :D

Tibee

Norberto Grosso #26387:
Aszondod? :D Bár, ismerve az autómat szerintem biztos kitalál valamit, hogy bosszantson valamivel az összerakáskor. :) Biztos tetszik most neki, hogy már több, mint egy éve pihizik, na meg szép is lesz és majd nem akar megint futkározni, de majd meggyõzöm én, hogy jó dolog a találkozó. :D :D :D

Grosso

Tibee #26388:
Tudod, a kényelemhez könnyû hozzászokni! ;)
Szaladni fog õ, hidd el, én szerintem a féknél fog kicsit szivatni, mire lelégtelenítjük rendesen az egészet, mással nem nagyon. :D

Tibee

Norberto Grosso #26390:
Ne szóld el magad. Tuti, hogy kitalál valami " vicceset" :D :D

Törölt felhasználó

Tibee #26376:
Akkor meg végkép :) csak haza kerül.
Tuti fog mókázni a kis Drága,de biztos várja már,hogy mehessen a saját lábain.Úgy érzem nem fog Õ annyit pihenni :D meg amúgy is,volt ideje pihizni bõven

Horváth András

Tibee #26320:
Hát igen... így kell profi módon kiiktatni az oldalindexet. :) Nekem simán be lett hegesztve, meg gittelve, látszik is rajta. Nekem is így kellett volna. :)

Amúgy az autó GYÖNYÖRÛ!!! :) Egyre jobban tetszik rajta ez a sokfajta stílus. Mindent össze lehet hozni mindennel, csak érzék kell hozzá. :) Sok szerencsét a színezéshez. Elõtte gondolt át az egész autódat! Minden centimétert, még azokat is, amit magától értetõdõnek gondolsz. Nekem azokkal volt az "egymásmellettelbeszélés". :)

Tibee

Sissy #26397:
Hát, remélem benne van ebben a kocsikázós témában Õ is. :D :D
Horváth András #26409:
Kösziii! AZ az oldalindex tényleg a véletlen mûve, de szerencsére jól jött össze. :) Nekem is az tetszik benne, hogy keverednek a dolgok, de szerintem nem ütnek el egymástól. Autót azt folyamatosan gondolom, hogy biztos jó-e így. Többek között ezért voltam még egyszer színt nézni, és változott is a dolog más árnyalatokra. Gyakran nézegetem az autót, egyeztetek a fényezõvel... Szóval nagyon úgy néz ki, hogy olyan lesz, mint amilyennek megálmodtam. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!