2010.06.26. Szombat

"Kevés dolog maradandó az életben, de ez az autó, meg az érzés tuti, hogy az marad."
KG

Gondoltam ezzel az idézettel kezdem a posztot, mert most ez illik ide a legjobban, ugyanis az elmúlt két hónapban a Ford volt hajtva, mert a Pócki motor nélkül pihent a garázsban. A múlt héten már mentem vele egy kört itt a faluban, de a karbi hülyülése miatt messzebbre nem mertem merészkedni vele. Azóta játszadoztam a fúvókákkal. Már sokkal jobb a helyzet, de még mindig nem az igazi. A féklevegő az marad 150-es, de a főfúvókát az lecsökkentem 90-re, mert a 95-ös az sok neki. A gyorsítóval is ez a helyzet, mert sok neki a 45, abból egy 35-ös kerül majd bele. Ez a létező legkisebb ebben a típusban, és szerencsére rendelheto a Dell'Orto honlapjáról, de ha esetleg valakinek van még valami infója, hogy ilyet valahol be lehet szerezni kishazánkban, az ne tartsa magában. :D Ja, a gyújtás is korszerűsödött egy Elegányéval, úgyhogy már nincs benne megszakító sem. :D
Tapasztalatok. Még baromi nyers a moci járása, de érezhetően harapósabb lett az előzőnél, de mivel még bejáratós, ezért nem bántom. :) Mondjuk nehéz megállni. A kipuff az meg... Huhh... Durva. :D A zenét el lehet felejteni a kocsiban, marad a két henger üvöltözése hátulról. Ennek az a nagy előnye, hogy egy csomó ember megfordul a kocsi után. :D Imádom, ahogy forognak, és lesik a kocsit. :D Ja, és igen. Ami a legfontosabb. Nem E85-özök. Egy időben ugyan ilyen céllal épült a motor, de mivel már van használós autó a családban, amibe alapból benzin kell, ezért feleslegesnek érzem, hogy pont az élményautó alapból nem túl sok kilométerén spóroljak, úgyhogy maradunk a jól bevált benyánál. :) Abból ma adtam neki fincsi 98-ast tuti ami fix alapon a nagyobb sűrítés miatt, bár 95-össel sem csörgött. Egy szó mint száz, még mindig imádom. Kép most nincs, csak egy vidi. :)


Kommentek

tunyi1986

jaajj feltöltötted az üveggyertyás videót :D hmm dejó!

Lajoska

Végre blog.
Igen, ez az az autó, aminek maradnia is kell.

Autók jönnek-mennek, de Elsõ Autó csak egy van egy ember életében. :)
(igen, ezt magamnak írtam, hogy kezdjek már valamit azzal a világoskék izével.)

piciHuBo

Aztarohadt.... Nem semmi! Van egy olyan érzésem, hogy bejáratás után jól fog menni :)

Tibee

tunyi1986 #45700:
Fel há'. :)
Lajoska #45703:
Mondjuk nekem nem az elsõ kocsim, de az tuti, hogy marad. :)
piciHuBo #45704:
Hehe, köszi! :) Most, hogy mentem vele, nekem is olyasmi érzésem van, hogy elég harapósra sikerült. :) Csak nehéz megállni, hogy ne húzassam. :D

Andrei

csodálkozom, hogy bírja a 95-ös benzin a 2 mm-es hengerfejedet, majd 1 hónap múlva a velencére vezetõ úton 38 fokban is bírja! :)
a 98-as benzin 370 forintért szerintem nagyon nem jó móka :(

Grosso

Jó a vidi! :D

Meg a verda is, tegnap ugye volt alkalmam kipróbálni. Hát izé. Fura, mert ugye nagy gázra torpan, de kurvaszépen, harapósan megy kis gázokra. Jó lesz az ;)

/És köszönet Lajoskának a kipuffot, Neked meg az éjféli szerelést :D /

VadMacs

Andrei #45706:
hol a fenébe 370Ft a 98 -as? Tegnapelõtt vettem 354Ft -os árfolyamon.

Lajoska

Grosso #45708:
A kipuff Tibee-é, csak nálam volt. Neki köszönd. :)

Tibee #45705:
Az elsõ saját jogsival vezetett autód.
A 98-ast felejtsd el, Velencére százasal megyünk. Elõtte autózd ki belõle a benzint, ha már leviszel, alap, hogy én tankolok!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!