2007.09.16. Vasárnap

Na, ma életrekeltettem a kicsim motorját. Egy picit állítottam a motor helyzetén, mert egy picit lógott. Tök szépen jár és végre sikerült megoldani a kormolási problémát. :D Most gázadásra egyből reagál, tök jó. :D :D :D Még kipakoltam a kasznielemeket és jól megnéztem őket és arra jutottam, hogy jó sok dolga lesz a lakatosnak. :D Na meg poénból összeraktam az autó elejét. :D :D Na meg itt vannak az igért képek régebbről. :D
kiállítás :) kiállítás cam 2 :) Na őt fogom majd tekergetni :) ebből meg hátrafelé nézni :) ezt meg kapcsolgatni :) a viandr sárvédője a motőőr összerakva :) a motőőr összerakva cam 02 :)

Kommentek

KeMa

Basszus, elfelejtettem megkérdezni, hogy régifajta szívató-és indítókar kell-e? mert olyanom is van felelsegben.

KeMa

Jah, meg ha nagyon retrót szeretnél, akkor a duda gombot lecseréled. Régen nem fsm feliratos volt belül, hanem töküres ;)

Hári Antal

Úgylátom elég igényes autó van készülõben a motorját elnézve gratulálok hozzá biztos nagy munka lesz de ne add fel :) ;)

Tibee

KeMa #6580:
A régifajta indító és szivatókar az mit takar?
KeMa #6581:
Hát, egyelõre örülök, hogy volt ilyen. :D

Tibee

Hári Antal #6582:
Jajj de jó ilyeneket hallanai. :D Feladni tuti nem fogom, maximum egy darabig még nem lesz autó a hátsóm alatt. :D :D Köszi mégegyszer. :D

Lajoska

Az elsõ képnek olyan címet adtam volna, hogy "este megpróbáltam betolatlni a garázsba" :) :) :)

KeMa

Tibee #6583: 1, az régifajta indító, és szivatókart takar :D Ami a két ülés között van... A Régebbi gépeken máshogy néz ki. az is '75-ös évjáratú ;)

2, majd keresünk OLYAT :D

Tibee

KeMa #6589:
/1 Erre gondolsz? http://eles.pl/fiat/przed/PHTO0072.JPG Csak mert ilyen van benne. :D
/2 Zsííír! :D :D Akkor keressünk mán' olyan régesrégi fajta emblémát is. :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!